Bloemen en planten op kantoor

Wij kunnen alles met u als opdrachtgever afstemmen.

Zakelijk boeketten bestellen

Niets is onmogelijk zakelijk gezien voor het bestellen van bloemwerk voor bedrijven, instellingen en organistaties, maar ook voor cafe’s, restaurants, hotels en vakantieparken. We zorgen voor bestelgemak door een online servicesysteem voor het bestellen van boeketten op factuur. Denk aan bloemen op een verjaardag, een afscheid of op Secretaressdag. Wij bezorgen tot zo'n 15 kilometer rondom Dokkum in plaatsen als Damwald, Burdaard, Holwerd, Wierum, Anjum en Metslawier. In overleg is samen altijd iets af te stemmen.

Inloggen MijnFloraNL

Bloemen en planten op kantoor

Ook verzorgen wij in Dokkum en omgeving bloemenabonnementen, kantoor- en interieurbeplanting (inclusief onderhoud) en bloemen van zijde. De huisstijlkleuren kunnen wij daarbij laten terugkomen in het bloemwerk. Abonnementen kunnen we verzorgen voor op de welkomsbalie, vergaderruimte en directiekamer. Dit kan vers of met mooie zijde bloemen uitgevoerd worden. Wij adviseren graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Onderhoud en advies

Natuurlijk zorgen wij bij abonnementen voor een mooie bijpassende (leen)vaas. Door middel van roulatie zorgen wij ervoor dat de vaas schoon is, zodat er niets aan gedaan hoeft te worden. Ook kunnen wij advies geven en de uitvoering doen van kantoorbeplantingen. Dit kan van heel eenvoudig tot heel uitgebreid. Natuurlijk kunnen wij het bijbehorende onderhoud ook doen. Kom gerust eens langs voor informatie en advies.