Bloemen en planten op kantoor

Wij kunnen alles met u als opdrachtgever afstemmen. 

Wat is FloraNL?

FloraNL is een landelijk netwerk, opgezet voor en door bloemisten. Samen vormen ze een netwerk van bloemisten die zich laten faciliteren op gebied van automatisering, marketing, duurzaamheid en verkoopondersteuning door FloraNL.

Bloemenstudio Hanaten is aangesloten bij FloraNL, maar als bloemist behouden wij onze eigen identiteit. Op die manier blijven we kwalitatief vakwerk leveren zoals u van ons kunt verwachten. Via het landelijke FloraNL-netwerk verzorgen wij in heel Nederland uw bloemwerk. Elke lokale bloemist krijgt daarvoor een eerlijke prijs. Leveringen zijn zelfs wereldwijd mogelijk via lokale partners in het buitenland.

Vraag gratis account aan

Online bloemen bestellen

Niets is onmogelijk zakelijk gezien voor het bestellen van bloemwerk voor bedrijven, instellingen en organisaties, maar ook voor cafe’s, restaurants, hotels en vakantieparken. We zorgen voor bestelgemak door een online servicesysteem voor het bestellen van boeketten op factuur. Denk aan bloemen op een verjaardag, een afscheid of op Secretaressedag. Wij bezorgen tot zo'n 15 kilometer rondom Dokkum in plaatsen als Damwald, Burdaard, Holwerd, Wierum, Anjum en Metslawier. In overleg is samen altijd iets af te stemmen.

Via ons online bestelsysteem MijnFloraNL bestelt u eenvoudig bloemen voor uw bedrijf, collega’s of relaties. Laat het bloemwerk bezorgen op een locatie naar keuze of haal het af in onze winkel. Met meerdere bestellers ziet u overzichtelijk wie welke bestelling heeft geplaatst. Via de track & trace houdt u gemakkelijk de status van bestellingen bij. Facturen kunnen worden gespecificeerd en gesplitst op kostenplaats, besteller, inkoop- of PO-nummer, afdeling of per order. OCI-koppelingen met uw persoonlijke inkoopprogramma zijn ook mogelijk.

“Bestel gemakkelijk en snel via MijnFloraNL”
“Voor 12 uur besteld, dezelfde dag bezorgd”

Bloemen en planten op kantoor

Ook verzorgen wij in Dokkum en omgeving bloemenabonnementen, kantoor- en interieurbeplanting (inclusief onderhoud) en bloemen van zijde. De huisstijlkleuren kunnen wij daarbij laten terugkomen in het bloemwerk. Abonnementen kunnen we verzorgen voor op de welkomsbalie, vergaderruimte en directiekamer. Dit kan vers of met mooie zijde bloemen uitgevoerd worden. Wij adviseren graag over de mogelijkheden

Onderhoud en advies

Natuurlijk zorgen wij bij abonnementen voor een mooie bijpassende (leen)vaas. Door middel van roulatie zorgen wij ervoor dat de vaas schoon is, zodat er niets aan gedaan hoeft te worden. Ook kunnen wij advies geven en de uitvoering doen van kantoorbeplantingen. Dit kan van heel eenvoudig tot heel uitgebreid. Natuurlijk kunnen wij het bijbehorende onderhoud ook doen. Kom gerust eens langs voor informatie en advies.

Voordelen van het online bestelsysteem

  • Orders zelf kunnen volgen, terugzoeken, wijzigen en annuleren
  • Eigen bedrijfslogo op kaartje in heel Nederland
  • Optie voor assortiment op maat
  • Digitale factuur, volledig naar wens in te richten
  • Eén inlogaccount te koppelen aan meerdere organisaties
  • Ook andere geschenken, zoals fruitmanden, te bestellen

Inloggen MijnFloraNL

Orderbestel- en verwerkingsproces

Voordelen zakelijk bloemen bestellen bij uw lokale vakbloemist

  • Snel leveren van bloemwerk door heel Nederland en in het buitenland
  • Gecertificeerd duurzame bloemist
  • Online bestelomgeving met o.a. track & trace, logo op boeketkaartje en verzamelfactuur op maat
  • Bestellen mogelijk in de handige BloemenboxX met logo en persoonlijke boodschapGa voor meer informatie naar floranl.nl